середу, 3 серпня 2016 р.

Браузери для анонімностi

Сайт: https://www.vpnbrowser.org/?lang=ru
Новий браузер на движку Chromium, завдяки чому він досить швидкий і гнучкий.Головним достоїнством браузера є анонімність: браузер використовує VPN і TOR протоколи для шифрування. Розробники заявляють, що браузер дозволяє залишатися анонімним в будь-яких ситуаціях і на будь-яких сайтах (твердження з одного боку досить спірне ...).
До речі, що зручно - це вибір країни редиректу (тобто посередника) - досить натиснути одну кнопку в браузері (і ви будете переглядати сайт як ніби ви користувач з Бразилії або Чилі (наприклад))!
Так само розробники впровадили в браузер функція шифрування в мережах Wi-Fi (які дуже популярні останнім часом), Firewall - захищає сканування вашого IP адреси. Загалом, цей браузер - непогана заміна Tor

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Сайт: https://www.torproject.org/
Цей браузер побудований на движку Firefox. До речі, останнім часом почав набирати стрімко популярність, завдяки своїй можливості: відкривати заблоковані сайти.
Основне його напрямок - анонімність. Браузер дозволяє відвідувати різні ресурси і залишатися в тіні. Швидкість роботи залишає бажати кращого (але не для цього і потрібен цей браузер)



1 коментар: